Veel gestelde vragen – Fysiowave – Zevenbergen

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u een opsomming van de aan ons veel gestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bijzitten, of is het antwoord u nog niet helemaal duidelijk, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Op de hoofdpagina onder centrum/adresgegevens, vindt u hoe u ons kunt bereiken.

Ik ben een keer niet geweest, kan ik deze les inhalen?
Ja, deze les kunt u inhalen, maar altijd in overleg met een van de instructeurs.

Ik ben geblesseerd of voor langere tijd uitgeschakeld, kan ik tijdelijk stoppen?
Ja natuurlijk, mits u dit meldt aan het begin van uw ziekte/blessure dan kunnen wij uw contributie tijdelijk stilzetten. Bij melding na afloop ziekte/blessure kunnen wij helaas niets meer voor u doen.

Ik wil stoppen met mijn activiteit, hoe regel ik dit?
U dient u schriftelijk of per mail af te melden en duidelijk te vermelden voor welke activiteit u zich afmeld. Hou rekening met het feit dat uw contributie doorloopt tot het einde van de eerst volgende maand. Natuurlijk mag u gebruik maken van de activiteit zolang de contributie doorloopt.

Ik heb opgezegd en mijn contributieperiode is afgelopen, maar ik heb nog lessen open staan. Kan ik deze inhalen?
Nee, u kunt alleen lessen inhalen, indien u lid bent. Als u hebt opgezegd en uw contributieperiode is afgelopen, is uw lidmaatschap beëindigd en kunt u niet verder sporten. Lessen kunnen dus alleen tijdens uw lidmaatschap worden ingehaald.

Ik ga met vakantie, kan ik mijn contributie stopzetten?
Fysiowave incasseert 11 maanden per jaar de contributie. De maand augustus wordt niet geïncasseerd. Dit geeft u de mogelijkheid om 4 weken per jaar afwezig te zijn, zonder dat u er financieel bij inschiet. Mocht u langer of vaker weggaan, dan kunt de gemiste lessen natuurlijk gewoon inhalen. Mocht u toch de contributie stop willen zetten, dan wordt deze behandeld als een normale afmelding. Garantie om weer na de vakantie periode in dezelfde groep en op hetzelfde tijdstip te sporten zijn dan niet aanwezig.

De tijd waarop ik nu sport komt me slecht uit, kan ik wisselen van groep?
Indien er ruimte is in de groep op het door u gewenste tijdstip, dan kunt u wisselen van groep. Wel altijd in overleg met een van de instructeurs.

Ik heb een kleine blessure maar wil eigenlijk toch komen sporten, kan dit?
Natuurlijk kunt u gewoon komen sporten. De instructeur zal u adviseren welke toestellen en oefeningen wel/niet te doen, zodat u toch een goede training kan afwerken.