Fitness – Fysiowave – Zevenbergen

Fitness

Fitness

Wat houdt fitness bij Fysiowave in?

Tijdens de fitnessles werkt u een uur lang aan uw kracht en conditie met het speciaal op u afgestemde trainingschema. De les wordt begonnen met een korte warming-up, vervolgens gaat u aan de slag met uw trainingsschema, waarna de les weer wordt afgesloten met een cooling-down. Het trainingsschema wordt opgesteld door een van onze fysiotherapeuten.

Fitness bij Fysiowave is dus echt een les. U wordt ingedeeld in een groep van 10-12 personen, waar u samen de gehele les mee volgt. Er is dus geen vrije inloop. Natuurlijk wordt er met u een zo geschikt mogelijke tijd afgesproken, dit afhankelijk van het aantal personen dat er al in de groep zit.

Voor wie?

In feite kan iedereen mee doen met onze fitnesslessen. Aangezien iedereen met zijn eigen schema werkt, kan iedereen op zijn eigen nivo sporten. Of iemand nu traint om zijn beenspieren te versterken na een voorste kruisband operatie of omdat je je onderrug wilt versterken, het kan allemaal. Mochten er toch problemen zijn in het uitvoeren van je schema, dan staat een van onze fysiotherapeuten klaar om je schema, al dan niet tijdelijk, aan te passen.

Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt, dat kunt u altijd met ons contact opnemen. Op de hoofdpagina onder centrum/adresgegevens, vindt u hoe u ons kunt bereiken.

Kijk ook even bij het lesrooster, zodat u weet wanneer de lessen allemaal gegeven worden.